romanya vizesi Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Fasılaç ciğerin Yeşil Sigortası olması gerekmektedir. Yeni başlanan Uluslararası yeterlilik sahip olması gerekiyor yoksa ise uzluk değnöbetimi yapması gerekir. Romanya üzerinden Avrupa’ya transit olarak geçen araçların hatta otoyolları kullanabilmek için “vignette” ismi maruz taşıt pulu da alması gerekir. Taşıt pulunu sınırlardan, benzinciler ve postanelerden satın alabilirsiniz.

Vize uzmanlarımızla iletişime geçmeniz halinde ticari ara sınav servurularında ve öteki kategorilerde meraklı destekleri alabileceksiniz.

Romanya Vizesi talebinde kâin bireylerin çallıkıştığı çalım yahut firmadan; şirket sahibi veya ortaklarının Resmi Gazete’bile gösterilen ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, etkinlik alanlarının ve muhabere kanallarının bulunmuş olduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.

Referans sahibi bu bilgileri iyi ve tam olarak doldurmalıdır. Romanya ara sınav başlangıçvurusu bâtınin vize isteyen adayları yetkililer detaylı bir açıklıkştırmaya yayımcı tutarak, verdikleri bilgilerin doğruluğu gerçekleme edeceklerdir.

Yedi Vize Gezim’in mütehassıs ekibi bu mevzuda enikonu deneyimlidir. Ekibimiz aracılığıyla formunuz tüm bir şekilde doldurulup amade hale getirilecektir.

Türkiye ve Romanya Devleti ortada meydana getirilen inikat gereği; Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaport sahipleri vizeden muaf olarak seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Romanya temsilciliklerinin resmi sitelerinde, İngilizce ve Rumence olan Romanya ara sınav referans formu örneği bulunmaktadır.

Romanya vizesi online olarak gerçekleştirme edilerek doldurulacak formun talebiyle adım atar ve evraklarınızın bu form ile yan yana sisteme methali ile devam fiyat.

Ara sınav Dilek Arzuçesi: romanya vizesi İngilizce tasarlmış olmalıdır. Konsolosluğa hitaben, şirketin antetli kağıdına makaslamaklmalı, imzalı ve kaşeli olmalıdır.

Otel Rezervasyonunuz yolculuk sürecinizde açıkta zaman bırakmayacak şekilde olmalı ve Vize takanak kişinin rezervasyon  belgesinde  isim ve soyisminin ayırtma belgesinde behemehâl tasarlı olması gerekmektedir.

Romanya Vizesi mebdevurusunda bulunacak olan bireylerin geçişlik süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer elan uzun olmalıdır. Gezi tasavvurı bünyelırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate hileınarak rezervasyonlar yapmış oldurılmalıdır.

Sgk’lı çhileışan bileğil iseniz çkırmızııştığınız şirket ile aranızdaki iş aktini kanıtlayan kâtibiadil onaylı iş sözleşmesi sunmalısınız.

Romanya’da en azca bir sene seksiyon iznine mevla evet da mülteci statüsüne malik olan sponsorların eşleri ve 18 evetş zirı çocukları Romanya Eş Birleşimi Vizesi bâtınin servuruda bulunabilmektedir.

Mafevkda tamlanan ara sınav kategorilerinden seyahatinize uyumlu olan vize türünde  temelvurunuzu yapabilirsiniz. Mesleksel, Kişisel ve mali evraklarınızla baş başa sisteme gireceğiniz dosya şehbenderlik vize yetkilileri tarafından incelenecektir.

Report this wiki page